web analytics

Boost Your Sales

By TesZilla, 10 augustus 2018

Vorige project
Volgende project

Gebouwd: Boost Your Sales externe_link

Het project: Landingspagina voor online verkooptraining.

Parallax scrolling is een speciale techniek waarbij content met verschillende snelheden (=parallax) over elkaar heen rolt (=scrollen). Hiermee wordt de illusie van diepte (3D) gecreëerd in een 2D beeld. Op deze site zie je de voorgrond sneller scrollen dan de achtergrond, voor een fancy effect.

Opdrachtgever: Kenneth Smit Training externe_link i.s.m. Boost Your Business externe_link

Mijn rol: Front-end development. Bij de voor Kenneth Smith ontwikkelde Boost Your Sales-verkooptraining heb ik (even wat nerd-termen!) from scratch deze landingspagina met parallax scrolling en Layar gebouwd: design omgezet naar schone W3C-valide code, crossbrowser compatible.

Technieken (Front-end): HTML5, CSS3, PHP, Xampp, FTP, JavaScript, jQuery, SSL /HTTPS-migratie, DTP, Adobe Dreamweaver, Illustrator, InDesign, PhotoShop, Parallax Scrolling, Layar.

Meer info over het project vind je op https://teszilla.com/htg/boostyoursales.php

lego

De website

Klik om te vergroten

Parallax Scrolling

Parallax scrolling is een speciale techniek waarbij content met verschillende snelheden (=parallax) over elkaar heen rolt (=scrollen). Hiermee wordt de illusie van diepte (3D) gecreëerd in een 2D beeld.

Hier zie je de voorgrond sneller scrollen dan de achtergrond, voor een fancy effect:

https://teszilla.com/boostyoursales externe_link

 

Brochure

Klik om te vergroten

Layar-laag

Ik heb een Layar-laag voor de Boost Your Sales-flyer gemaakt om de lezers met hun smartphone naar een filmpje te lokken.

Met de Layar-app scan je de pagina van bijvoorbeeld een magazine. Er is geen code zoals de QR-code: als de makers Layar hebben gebruikt, herkent de app de pagina. Vervolgens zie je op je smartphone een virtuele interactieve laag over je magazine heen liggen. Dit wordt ook wel Augmented Reality genoemd.