Uw Nederlands opfrissen?
Hoe is het gesteld met uw kennis over de actuele spelling? Schrijf je actuele nu met een 'k' of met een 'c'? Wat zijn de regels voor het vervoegen van Engelse woorden? Hoe zat het ook al weer met die Nederlandse taalregels en ezelsbruggetjes?
De Online Taalmodule is de snelste, efficiëntste maar ook prettigste manier om weer helemaal up-to-date te zijn met uw kennis van de Nederlandse taal. De module bepaalt op basis van 50 vragen op welke aspecten van taal uw kennis is weggezakt en biedt u vervolgens afwisselende stof en oefeningen aan zodat u weer volledig op de hoogte bent.

Docenten
Bent u docent en wilt u uw kennis van de Nederlandse taal opfrissen?
Lees meerLees meer
Onderwijsinstellingen
Bent u een onderwijsinstelling en wilt u zeker weten dat alle docenten helemaal up-to-date zijn op het gebied van de Neder-landse taal? Lees meerLees meer
Ouders
Bent u een ouder en wilt u snel de kennis van uw kind of van u zelf op het gebied van de Nederlandse taal up-to-date brengen?
Lees meerLees meer
Leerlingen
Ben je scholier, leerling of student en wil je snel je kennis bijspijkeren op het gebied van de Nederlandse taal?
Lees meerLees meer

Video
Met de Module Taal van Online-Onderwijs.NU kunnen docenten, onderwijsinstellingen, ouders en leerlingen hun taalvaardigheden toetsen én trainen.

Persberichten

Live taalbattle met wethouders Rotterdam
Online-Onderwijs.NU-VisieMissie

Foto's